Denkt u mee over de menustructuur van de nieuwe gemeentelijke website? Vul hiervoor de test in via https://bit.ly/3HVB1Z9. U krijgt een aantal vragen. Geen antwoord is onjuist. En de test is volledig anoniem. Met uw antwoorden helpt u ons om de website zo overzichtelijk mogelijk voor u in te richten.

Uittreksel of afschrift Burgerlijke Stand aanvragen

Home > Inwoners > Formulieren > Formulieren Burgerzaken > Uittreksel of afschrift Burgerlijke Stand aanvragen

Uittreksel of afschrift Burgerlijke Stand aanvragen

Let op! voor dit formulier heeft u een digiD-code nodig.

U kunt een uittreksel of afschrift Burgerlijke Stand aanvragen wanneer de gebeurtenis (geboorte, huwelijk, geregistreerd partnerschap, echtscheiding of overlijden) in de gemeente Staphorst heeft plaatsgevonden. Op een afschrift staan alle gegevens van de akte uit de burgerlijke stand. Op een uittreksel staat een deel van de informatie uit de akte. Het uittreksel of afschrift krijgt u binnen drie werkdagen per post toegestuurd. U hoeft hiervoor dus niet naar het gemeentehuis te komen.

Digitaal formulier:

Aanvraag afschrift burgerlijke stand