Denkt u mee over de menustructuur van de nieuwe gemeentelijke website? Vul hiervoor de test in via https://bit.ly/3HVB1Z9. U krijgt een aantal vragen waar u ongeveer 5 tot 10 minuten mee bezig bent. Geen antwoord is onjuist. Goed om te weten: deze test is volledig anoniem. Met uw antwoorden helpt u ons om de website zo overzichtelijk mogelijk voor u in te richten.

Home > Inwoners > Formulieren > Formulieren Ondernemers > Meldingsformulier bijeenkomst van persoonlijke aard in een paracommerciële instelling

Voorwaarden voor het houden van een bijeenkomst:

• De instelling is in het bezit van een geldige Alcoholvergunning.
  • Minimaal twee weken voor aanvang meldt u de bijeenkomst bij de gemeente.
  • Het bedrijfsmatig organiseren van commerciële feesten gericht op derden waarbij alcoholhoudende drank wordt verstrekt, valt niet onder de hierboven beschreven bijeenkomsten en is niet toegestaan.
  • U kunt maximaal vierentwintig keer per kalenderjaar een bijeenkomst van persoonlijke aard in uw instelling houden.