Denkt u mee over de menustructuur van de nieuwe gemeentelijke website? Vul hiervoor de test in via https://bit.ly/3HVB1Z9. U krijgt een aantal vragen waar u ongeveer 5 tot 10 minuten mee bezig bent. Geen antwoord is onjuist. Goed om te weten: deze test is volledig anoniem. Met uw antwoorden helpt u ons om de website zo overzichtelijk mogelijk voor u in te richten.

Kwijtschelding gemeentelijke belastingen (verkort formulier)

Home > Inwoners > Formulieren > Formulieren Belastingen > Kwijtschelding gemeentelijke belastingen (verkort formulier)

Kwijtschelding gemeentelijke belastingen (verkort formulier)

U kunt voor kwijtschelding in aanmerking komen wanneer u vanwege een laag inkomen niet in staat bent de gemeentelijke belastingen te betalen. De gemeente beoordeelt op basis van uw gegevens en bijgevoegde bewijsstukken of u voor kwijtschelding in aanmerking komt. Dit is afhankelijk van bepaalde persoonlijke en financiële omstandigheden, waaronder uw inkomen, uw vermogen en een aantal verplichte uitgaven.

Met dit verkort formulier geeft u ook direct toestemming om gegevens bij derden op te vragen. Let op: beantwoordt u één van de vragen met ‘ja’ dan moet u het volledige aanvraagformulier gebruiken.

Neem voor informatie contact op met team Belastingen/WOZ: (0522) 46 74 34.