Koffieconcert 'De mooiste pianomuziek'

Home > Inwoners > Evenementenkalender > Koffieconcert 'De mooiste pianomuziek'

Koffieconcert 'De mooiste pianomuziek'

RSS
Dit item is verlopen op 15-10-2019.

Genieten van de mooiste pianomuziek onder het genot van een kopje koffie: dat is een koffieconcert van pianist Wouter Harbers uit Zeist. Een toegankelijk concert van een uur, waarbij hij de muziek op een vrolijke en verrassende manier toelicht. Na afloop is er alle gelegenheid om na te praten.

Wouter laat u graag zijn tien mooiste stukken pianomuziek horen. Na een feestelijke opening neemt hij plaats achter de vleugel om u te trakteren op onder andere een poëtische nocturne van Chopin en de meeslepende Liebestraum van Liszt. Ook verrast hij u met eigentijdse muziek en sluit hij het concert af met een virtuoze compositie van Wibi Soerjadi.

De koffieconcertserie is een initiatief van Wouter Harbers in samenwerking met Stichting Gouden Dagen. Deze stichting wil eenzaamheid bestrijden door verbindende activiteiten te financieren. De koffieconcerten sluiten daar door hun gezellige, informele sfeer prima op aan.

Kunt u 14 oktober niet? Geen nood: komend half jaar is het elke tweede maandagmiddag van de maand raak. Laat u verwennen op een muzikale middag door Wouter, die bij diverse koffieconcerten ook een andere musicus meeneemt.

De toegang tot het concert is gratis; na afloop is er een collecte. Reserveren is mogelijk door te mailen naar info@wouterharbers.nl of te bellen naar 06 - 26 76 33 38.

Wouter Harbers met een kop koffie achter een piano
Pianist Wouter Harbers. Fotograaf: Frend Manschot

Locatie: Nh-kerk, Kerkweg 8, IJhorst
Startdatum van het evenement 14-10-2019
Starttijd: 14:00
Eindtijd: 15:30

Wysiwyg

delen op sociale media