Sluit venster x

Denkt u mee over de menustructuur van de nieuwe gemeentelijke website? Vul hiervoor de test in via https://bit.ly/3HVB1Z9. U krijgt een aantal vragen waar u ongeveer 5 tot 10 minuten mee bezig bent. Geen antwoord is onjuist. Goed om te weten: deze test is volledig anoniem. Met uw antwoorden helpt u ons om de website zo overzichtelijk mogelijk voor u in te richten.

Niet eens met de WOZ-waarde?

Home > Inwoners > Belastingportaal > Niet eens met de WOZ-waarde?

Niet eens met de WOZ-waarde?

Mobiele telefoon

Bel ons! Dat kan voorkomen dat u een bezwaarschrift moet schrijven. We nemen dan samen met u het aanslagbiljet en de WOZ-waarde door. Komen we er niet uit, dan kunt u alsnog bezwaar maken. Dit bezwaarschrift moet dan uiterlijk binnen zes weken na dagtekening van de aanslag bij ons binnen zijn.

Iedereen heeft belang bij een juiste WOZ-waarde, omdat deze ook steeds breder gebruikt wordt voor bijvoorbeeld hypothecaire leningen, verzekeringen, waterschapslasten, eigenwoningforfait.

Bent u het niet eens met de waarde? Neem binnen zes weken na dagtekening van de aanslag telefonisch contact met ons op via (0522) 46 74 34! Na deze zes weken kunnen we eventuele wijzigingen in objectkenmerken alleen meenemen voor het volgende tijdvak.

WOZ-waarde te hoog? Wij maken gratis bezwaar voor u!

Er zijn diverse bedrijven met deze slogan actief. Misschien hebt u er wel eens iets over gelezen op internet of in een reclamefolder. Het klinkt mooi, maar hoe werkt het nu eigenlijk? Lees meer over No-cure No-pay bezwaren.

Te downloaden: