Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken. Denk er dan aan dat u een mondkapje meeneemt en opdoet tijdens uw bezoek aan het gemeentehuis.

Niet eens met de WOZ-waarde?

Home > Inwoners > Belastingloket > Niet eens met de WOZ-waarde?

Niet eens met de WOZ-waarde?

Mobiele telefoon

Bel ons! Dat kan voorkomen dat u een bezwaarschrift moet schrijven. We nemen dan samen met u het aanslagbiljet en de WOZ-waarde door. Komen we er niet uit, dan kunt u alsnog bezwaar maken. Dit bezwaarschrift moet dan uiterlijk binnen zes weken na dagtekening van de aanslag bij ons binnen zijn.

Iedereen heeft belang bij een juiste WOZ-waarde, omdat deze ook steeds breder gebruikt wordt voor bijvoorbeeld hypothecaire leningen, verzekeringen, waterschapslasten, eigenwoningforfait.

Bent u het niet eens met de waarde? Neem binnen zes weken na dagtekening van de aanslag telefonisch contact met ons op via (0522) 46 74 34! Na deze zes weken kunnen we eventuele wijzigingen in objectkenmerken alleen meenemen voor het volgende tijdvak.

WOZ-waarde te hoog? Wij maken gratis bezwaar voor u!

Er zijn diverse bedrijven met deze slogan actief. Misschien hebt u er wel eens iets over gelezen op internet of in een reclamefolder. Het klinkt mooi, maar hoe werkt het nu eigenlijk? Lees meer over No-cure No-pay bezwaren.

Te downloaden: