On-demand Webinar ‘Bespaar geld en energie: verduurzaam je huis!’

Home > Inwoners > Actuele berichten > On-demand Webinar ‘Bespaar geld en energie: verduurzaam je huis!’

On-demand Webinar ‘Bespaar geld en energie: verduurzaam je huis!’

De energieprijzen stijgen. Steeds meer inwoners vragen zich af hoe ze de energiekosten in de hand kunnen houden, zeker met het oog op de stijgende gasprijzen. In een verduurzaamde woning woont u voordelig, energiezuinig en comfortabel. Daarom is het verduurzamen van uw huis één van de beste investeringen die u kunt doen, mede dankzij subsidies van de overheid.

Tijdens het webinar van de gemeente Staphorst van 27 september kon u horen en zien hoe u dat als woningeigenaar goed kunt aanpakken. Heeft u die gemist? Geen probleem, u kunt tot 1 januari 2022 het webinar terugkijken! In nog geen uur tijd bent u op de hoogte van de bespaarmogelijkheden en de actuele subsidies.

Na afloop kunt u zich aanmelden voor een GRATIS basis energieadviesgesprek met onze energieadviseurs. Bent u een woningeigenaar in de gemeente Staphorst? Doe mee! Via de volgende link kunt u op elk gewenst moment gratis het webinar terugkijken:

Webinar terugkijken