Ondanks de maatregelen vanwege het coronavirus proberen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Het gemeentehuis is alleen op afspraak geopend. U kunt hiervoor een afspraak maken.

Brief burgemeester: hoe om te gaan met uitvaarten in Coronatijd?

Home > Inwoners > Actuele berichten > Brief burgemeester: hoe om te gaan met uitvaarten in Coronatijd?

Brief burgemeester: hoe om te gaan met uitvaarten in Coronatijd?

Dit item is verlopen op 01-07-2020.

Corona brengt het leven, onze gezondheid en helaas ook de dood heel dicht bij elkaar. Bij inwoners die in deze periode te maken krijgen met een overlijden, zijn er veel vragen hoe daar mee om te gaan. Bij verlies en rouw is het niet altijd makkelijk om keuzes te maken. Samen met de predikanten en uitvaartondernemers in onze gemeente is besproken hoe we dit met elkaar het beste kunnen doen.