Ben jij tussen de 16 en 25 jaar? Doe mee met het GGD onderzoek

Home > Inwoners > Actuele berichten > Ben jij tussen de 16 en 25 jaar? Doe mee met het GGD onderzoek

Ben jij tussen de 16 en 25 jaar? Doe mee met het GGD onderzoek

Dit item is verlopen op 08-07-2022.

De Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen is een grootschalig onderzoek van de GGD’en en het RIVM naar de gezondheid, het welzijn en de leefstijl. Als gemeente brengen we dit onderzoek graag bij onze inwoners onder de aandacht. Heb je een (klein)zoon of (klein)dochter in deze leeftijdscategorie? Attendeer hem of haar op het onderzoek via www.pandemening.nl. Meedoen kan tot en met 8 juli 2022.

Ben je op dit moment gelukkig? Ervaar je stress? Ben je weleens eenzaam? En hoe heeft de coronaperiode invloed gehad op jouw leven? Met de antwoorden op deze vragen geven GGD’en inzicht in de fysieke en mentale gezondheid van jongvolwassenen tijdens en na de coronaperiode op landelijk, regionaal en gemeentelijk niveau. Met deze informatie kunnen gemeenten, waaronder gemeente Staphorst, beleid en uitvoeringsplannen nog beter afstemmen op de doelgroep.