Actuele berichten

Home > Inwoners > Actuele berichten

Actuele berichten

• Inloopspreekuur over reizen met het openbaar vervoer

(04-09-2019)

Senioren die vragen hebben over reizen met het openbaar vervoer, kunnen terecht bij een maandelijks inloopspreekuur in de bibliotheek.

• Burgemeester Segers onthult plaatsnaambord De Rieverst

(26-08-2019)

Burgemeester Theo Segers heeft vrijdag 23 augustus in IJhorst het plaatsnaambord ‘De Rieverst’ onthuld. Dit deed hij samen met de Dorpsraad IJhorst-Lankhorst, tijdens het Rieversterfeest. Deze week zullen de borden geplaatst worden onder vijf plaatsnaamborden in het dorp.

• Huttendorp Staphorst van start met benoeming burgemeester

(20-08-2019)

Op 20 augustus is de 19e editie van Huttendorp Staphorst van start gegaan. Dit werd bekrachtigd door de benoeming van Anne-Gees Huls als kinderburgemeester van het huttendorp. Zij ontving uit handen van burgemeester Theo Segers de bijbehorende oorkonde én een eigen ambtsketen.

• Geef oplichters geen kans, voorkom identiteitsfraude

(12-08-2019)

Identiteitsfraude kan ingrijpende gevolgen hebben. Organisaties nemen hiertegen maatregelen. Maar u kunt zelf ook veel doen om identiteitsfraude te voorkomen.

• Drieluik over EPOS

(02-07-2019)

In huis-aan-huiskrant de Staphorster is een drieluik geplaatst over onze nieuwe en vooral innovatieve werkwijze EPOS.

T. (0522) 46 74 00 of bel: 140522
E. gemeente@staphorst.nl