Sluit venster x

Vanwege het coronavirus zijn de publieksbalies in het gemeentehuis tot en met 6 april gesloten.

Alleen op afspraak geopend

Voor dringende gevallen en voor het inzien van stukken kunt u telefonisch een afspraak maken: (0522) 46 74 00, op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur (op vrijdag tot 16.00 uur). Wanneer u ons belt, krijgt u een telefonisch keuzemenu.

Digitaal waar dat kan

De digitale dienstverlening gaat wel door. Wij adviseren u om zoveel mogelijk zaken digitaal te regelen.

Koffieconcert 'Kerstconcert'

Home > Inwoners > Activiteitenkalender > Koffieconcert 'Kerstconcert'

Koffieconcert 'Kerstconcert'

RSS
Dit item is verlopen op 10-12-2019.

Genieten van de mooiste pianomuziek onder het genot van een kopje koffie: dat is een koffieconcert van pianist Wouter Harbers uit Zeist. Deze middag neemt hij sopraan Loes van Schothorst mee. Een toegankelijk concert van een uur, waarbij de muziek op een vrolijke en verrassende manier wordt toegelicht. Na afloop is er alle gelegenheid om na te praten.

De koffieconcertserie is een initiatief van Wouter Harbers in samenwerking met Stichting Gouden Dagen. Deze stichting wil eenzaamheid bestrijden door verbindende activiteiten te financieren. De koffieconcerten sluiten daar door hun gezellige, informele sfeer prima op aan.

De toegang tot het concert is gratis; na afloop is er een collecte. Reserveren is mogelijk door te mailen naar info@wouterharbers.nl of te bellen naar 06 - 26 76 33 38.

Wouter Harbers met een kop koffie achter een piano
Pianist Wouter Harbers. Fotograaf: Frend Manschot

Locatie: Nh-kerk, Kerkweg 8, IJhorst
Startdatum van het evenement 09-12-2019
Starttijd: 14:30
Eindtijd: 15:30

Wysiwyg

delen op sociale media