Vanwege het coronavirus zijn de publieksbalies in het gemeentehuis tot en met 6 april gesloten.

Voor dringende gevallen en voor het inzien van stukken kunt u telefonisch een afspraak maken: (0522) 46 74 00, op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 16.30 uur (op vrijdag tot 16.00 uur).

Afgelast: Optocht historische militaire voertuigen

Home > Inwoners > Activiteitenkalender > Afgelast: Optocht historische militaire voertuigen

Afgelast: Optocht historische militaire voertuigen

Op vrijdag 17 april 2020 start in IJhorst een optocht met historische militaire voertuigen. De voertuigen rijden over de Heerenweg, Gemeenteweg en Oude Rijksweg naar de Lichtmis en weer terug naar Staphorst. Ondertussen rijden ze ook langs de seniorencomplexen. Op het marktplein in Staphorst stellen de voertuigen zich in V-vorm op. Daar worden de bestuurders van de voertuigen door de burgemeester ontvangen en toegesproken.

Meerijden mogelijk

De voertuigen stammen allemaal uit de periode van de oorlog en de bevrijding. Het zijn legervoertuigen, motoren en jeeps uit de regio of van mensen die een binding met Staphorst hebben. Heeft u een geschikt voertuig en wilt u hier aan meedoen? Geef dit dan door aan Roelof Kuiper (06 - 82 13 10 37).

De optocht is een initiatief van de Historische Vereniging Staphorst. Zie voor meer informatie www.historischeverenigingstaphorst.nl

Startdatum van het evenement 17-04-2020
Starttijd: 18:00